Новини, Промоции

Програмата за кредитиране на енергийната ефективност REECL

Програмата за кредитиране на енергийната ефективност REECL

Програмата за кредитиране на енергийната ефективност REECL

Клима Калор ЕООД е одобрен партньор на банките, участващи по финансиращите схеми на Програмата за кредитиране на енергийната ефективност REECL. Всички продукти, отговарящи на изискванията за енергийна ефективност могат да бъдат закупени чрез кандидатстване за финансова помощ от REECL. Програма REECL дава възможност на българските домакинства да получат безвъзмездна финансова помощ в размер до 20% от размера на закупените съоръжения по Програмата за кредитиране на енергийната ефективност REECL.

При кандидатстване на еднофамилни и двуфамилни къщи, отпусканата помощ от програмата е в размер на 10% от направените разходи за покупка и монтаж на климатични системи.

При кандидатстване на жилище в многофамилен блок (кооперация) е необходимо минимум 3 самостоятелни жилищни единици (апартаменти) да участват заедно за отпусканата помощ от програмата. В този случай REECL ще възстановява до 20% от разходите на собствениците за покупка и монтаж на енергийноефективни климатични системи. Самостоятелен апартамент в многофамилен блок не може да кандидатства за помощ по програма “Енергийна ефективност”.

Програмата за кредитиране на енергийната ефективност REECLБЪЛГАРСКИ БАНКИ УЧАСТВАЩИ В ПРОГРАМА REECL

  • Райфайзен Банк
  • Банка ДСК
  • Банка Пиреус
  • ПроКредит Банк
  • СИБАНК
  • Банка ОББ

За да кандидатствате за кредит по програма Енергийна Ефективност е необходимо да Ви издадем оферта, която да предоставите във финансиращата банка. За целта може да изпратите Вашите данни – три имена, телефон, имейл и точен адрес на монтаж на имейл: info@clima-calor.com

 

Related Posts