Новини, Промоции

Новите серии пелетни камини BURNiT

Новите серии пелетни камини BURNiT

Clima-Calor.com и BURNiT представят новите серии пелетни камини!

Не пропускайте да разгледате новите пелетни камини BURNiT!

Пелетните съоръжения BURNiT са добре познати и предпочитани, заради гарантираното качество и годините опит, вложени в разработката и конструирането им. С идването на зимния сезон, BURNiT представя изцяло обновена гама пелетни камини, съобразени с най-новите тенденции и иновации в сферата на отоплението.

Нашите клиенти могат да изберат най-подходящата за тях камина от представените модели в четирите серии: VISION, ADVANT, COMFORT и AMBIENT. Какво отличава пелетните камини BURNiT и ги прави най-предпочитани:

Моделите се разработват и произвеждат в България от най-добрите специалисти в областта на отоплението, под изключително стриктен контрол на качеството и с внимание към всеки детайл.

Интелигентното управление с WiFi модул позволява отоплението в дома да се включва и настройва до желаната температура от всяко място. Специалното приложение BURNiT осигурява пълен достъп до управлението на пелетната камина през таблет или мобилен телефон.

Иновационна DIY (Do It Yourself) система, внедрена в сериите ADVANT и VISION – първите пелетни камини на българския пазар, които се обслужват бързо и лесно, изцяло без инструменти. Новата технология позволява демонтажът на панелите, отварянето на ревизионните отвори и почистването да се извършват изключително лесно, в рамките на 5 минути. Тази иновация, в съчетание с факта, че пелетите, като гориво, изискват минимални усилия за пренос, съхранение и зареждане, правят новите камини BURNiT ADVANT и BURNiT VISION изключително лесни за работа и обслужване.

Интелигентната Multi система в новите камини BURNiT AMBIENT Multi позволява да се отоплява не само помещението, в което е инсталирана камината, но и две допълнителни помещения, чрез въздушна циркулация. Трите вентилатора на камината се управляват независимо един от друг и по този начин позволяват да се настройва желаната температура във всяко помещение.

Новите серии пелетни камини BURNiT предлагат разнообразие от дизайнерски линии, които лесно се съчетават с останалите мебели в помещението. В зависимост от нуждите на своя дом или офис, всеки клиент може да избере между 8kW и 25 kW мощност на камината, а обновената цветова гама е съобразена с актуалните тенденции в интериорния дизайн.

Избирайки пелетна камина BURNiT, нашите клиенти не само пестят пари и си осигуряват топлина и уют, но и спомагат за опазването на околната среда.

РАЗГЛЕДАЙТЕ НОВИТЕ МОДЕЛИ ПЕЛЕТНИ КАМИНИ BURNiT ТУК!

Related Posts