Показване на 1–12 от 52 резултата

Покажи филтър

Инверторен климатик Toshiba Shorai RAS-10PKVSG-E / RAS-10PAVSG-E

1,499.00 лв.

Инверторен климатик Toshiba Seiya RAS-B13J2KVG-E / RAS-13J2AVG-E

1,550.00 лв.

Инверторен климатик Toshiba Shorai Edge RAS-B10J2KVSG-E / RAS-10J2AVSG-E

1,810.00 лв.

Инверторен климатик Toshiba Shorai RAS-13PKVSG-E / RAS-13PAVSG-E

1,820.00 лв.

Мултисплит система Toshiba RAS-M14GAV-E – външно тяло

1,849.99 лв.

Инверторен климатик Toshiba Seiya RAS-B16J2KVG-E / RAS-16J2AVG-E

1,889.00 лв.

Бойлер Toshiba Estia от неръждаема стомана с високоефективна серпентина150 л.

2,089.00 лв.

Инверторен климатик Toshiba Shorai Edge EDGE RAS-B13J2KVSG-E/J2AVSG-E

2,120.00 лв.

Хиперинверторен климатик Toshiba RAS-B10N4KVRG-E/RAS-10J2AVSG-E1 HAORI

2,199.00 лв.

Инверторен климатик Toshiba Shorai RAS-18PKVSG-E / RAS-18PAVSG-E

2,229.00 лв.

Инверторен климатик Toshiba Seiya RAS-18J2KVG-E / RAS-18J2AVG-E

2,230.00 лв.

Инверторен климатик Toshiba Shorai RAS-16PKVSG-E / RAS-16PAVSG-E

2,249.00 лв.