Пловдив, ул. „Македония“ 42 - Безплатна доставка за поръчки над 500 лева.

Мобилен: 0887 099 141 Офис: 0882 39 24 84 info@clima-calor.com
Термопомпа Hitachi Yutaki S RWM-5.0NE/RAS-5WHNPE, 14 kWТермопомпа Hitachi Yutaki S RWM-5.0NE/RAS-5WHNPE, 14 kW
Термопомпа Hitachi Yutaki S RWM-5.0NE/RAS-5WHNPE, 14 kW
Термопомпа Hitachi Yutaki S RWM-5.0NE/RAS-5WHNPE, 14 kW
Термопомпа Hitachi Yutaki S RWM-5.0NE/RAS-5WHNPE, 14 kW

Термопомпа Hitachi Yutaki S RWM-5.0NE/RAS-5WHNPE, 14 kW

13,259.00 лв.

Поръчай лесно на +359 887 099 141

Намери нашия офис на Адрес:

гр. Пловдив , ул. Македония 42

(ВИЖ на КАРТАТА)

на 6 вноски по 2408.72 лв.
Пазаруване на изплащане в сайта на Клима Калор Пловдив

Описание

Hitachi Yutaki

Термопомпените системи Hitachi Yutaki се отличават с отличните си показатели и оптимизирани функции. Новите по-компактни и леки вътрешни тела заемат минимално пространство.

Yutaki S

Новата серия Yutaki S е с 15% подобрена термична ефективност в сравнение с предходните модели. Модел RWM-10.0NE е с един от най-високите коефициенти на енергийна ефективност за мощността си: COP 4.29. Серия Yutaki S може да покрие всички домакински нужди по отношение на климатизацията: отопление, охлаждане и БГВ.

Истинско енергоспестяване

Термопомпа Yutaki S превръща 1kW електрическа енергия в 5kW топлинна енергия. Това означава, че 80% от произведената топлинна енергия идва от възобновяем източник- външния въздух и e напълно безплатнa. Отоплението с термопомпа въздух-вода е едно от най-икономичните решения за жилището.

Адаптиране към съществуващи инсталации

Hitachi Yutaki S може да бъде адаптирана към съществуващи инсталации или към нови инсталации с подово отопление, нискотемпературни радиатори или вентилаторни конвектори. Всеки от агрегатите от продуктовата гама Yutaki S е идеален заместител за стари котли на газ или твърдо гориво.

Висока ефективност

Термопомпите от серия Yutaki S са енергиен клас A+ в режим на отопление (при 35°C на изходящата вода и външна температура +7°C). Консумацията на серията е силно намалена, благодарение на електрическия нагревател, който се включва само при много ниски температури.

Отопление

Всеки потребител сам избира вида на вътрешните тела в зависимост от своите нужди. Има възможност за монтиране на подово отопление, което носи несравним комфорт от постоянно топъл под. Другата опция е инсталиране на радиатори, които също осигуряват изключително комфортно отопление.

Охлаждане

За да се възползва потребителят от възможността за охлаждане е необходимо да се монтират вентилаторни конвектори за отопление и охлаждане. Към термопомпата трябва да се закупи и охлаждащ комплект.

Гореща вода

Hitachi Yutaki S осигурява битова гореща вода с температура от 30°C до 75°C – имате топла вода по всяко време. Необходимо е инсталирането на бойлер със серпентина.

Допълнителна информация

Производител

Hitachi

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Термопомпа Hitachi Yutaki S RWM-5.0NE/RAS-5WHNPE, 14 kW“

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Посети нашия Facebook магазин
Посетете Clima-calor.com в ShopMania